Жалбите срещу заповедите за задържане на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов,

...
Жалбите срещу заповедите за задържане на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Ето кога е делото срещу задържането на Бойко Борисов

Жалбите срещу заповедите за задържане на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, някогашния финансов министър Владислав Горанов и пиарът Севделина Арнаудова са импортирани в Софийския областен съд и делата са разпределени, оповестиха от пресцентъра на съда, представен от Българска телеграфна агенция.

Делото за задържането на Борисов е планувано на 14 април, а на Горанов - за 12 април, към момента следва насрочването на делото по отношение на заповедта за задържане на Арнаудова.

На 17 март т.г. Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова бяха задържани за 24 часа в ареста, а на идващия ден бяха освободени без да им бъдат повдигани обвинявания.

Те бяха отведени във връзка формирано произвеждане за изнудване, обвързвано с Васил Божков. Прокуратурата реши, че дейностите на Министерство на вътрешните работи по следствието са опорочени, тъй като е трябвало да бъдат осъществени от следовател. Поради това част от тях ще бъдат повторени, което наложи и разпит на тримата като очевидци, който се организира през вчерашния ден, на 28 март.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР